avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna-program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna-program vizitare minor

Buna seara,am si eu o intrebare.Daca minorul are stabilit domiciliul la mama(la mine), iar tatal nu si-a stabilit un program de vizitare si cand vine in tara ia copilul la el cate 2 saptamani si se intoarce complet schimbat in comportament, pot sa nu ii mai dau copilul sa stea la el, doar sa-l ia la plimbare si apoi sa-l aduca acasa.Intreb asta pt ca ma ameninta cu tribunalul.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 17:57, 29 Octombrie 2012
Normal ar fi sa va intelegeti amiabil, pentru a evita stresul provocat de procese si banii cheltuiti inutil.
Spuneti-i tatalui copilului ceea ce ati observat Dvs., daca nu intelege, poate sa ceara program de relatii cu minorul prin instanta.
Va primi cu siguranta cate 2 zile , de 2 ori lunar, la domiciliul sau, 1 saptamana in vacantele scurte si 1 luna in vacanta de vara.
Undeva, tot acolo ajungeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Atacare program de vizita gabi.s gabi.s Buna ziua, Tinand cont ca m-am mutat cu copilul in alt judet si ca incepand cu acest an minorul incepe scoala as vrea sa atac programul de vizita stabilit ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita cristi.a cristi.a Buna ziua, Daca tatal care a obtinut program de vizita nu respecta acest program, ce pot sa fac? Mai exact, are dreptul pana duminica ora 16 si el vrea ... (vezi toată discuția)