avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 0,86 in aer expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 0,86 in aer expirat

Buna seara,am un prieten care a intrat intr-o masina beat(accident usor,numai pagube materiale),avea 0,86 in aer expiarat,la sange nu stiu cat o iesit,as-vrea sa stiu cand o sa mai aiba permis. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Csaby92 , utilizator 20:20, 29 Octombrie 2012
La aceasta alcoolemie este foarte posibil sa fie trimis in judecata si condamnat,permisul se anuleaza,si dupa 1 an de zile de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare in cazul in care se dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei ori suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere poate sustine examen in vederea obtinerii unui nou
permis.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baut la volan irodbogdan irodbogdan Am facut o prostie ....m am urcat baut la volan mai exact 0,78 alcool in aerul expirat iar la sange astept rezultatele ....banuiesc ca o sa fie de 1,5 alcool ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 1,09 - se va intocmi dosar penal? cela_alexia cela_alexia un prieten a fost depistat cu o alcoolemie de 1.09 in sange, va rog sa-mi spuneti daca i se va intocmi dosar penal si daca pedeapsa va fi cu suspendare. ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)