avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cazier fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cazier fiscal

Buna ziua,

Va rog spuneti-mi ce contine cazierul fiscal. Daca am amenzi de la politia circulatiei, politia comunitara, politia ca am facut un chef in camin, RATB, RATT (stau in alt oras decat cel in care am primit amenda) ele sunt inscrise acolo. Ca sa imi infintez o firma trebuie sa imi achit toate amenzile? Impozitele stiu ca imi trebuie achitate, dar amenzile?
Cel mai recent răspuns: bigionut , utilizator 09:42, 30 Octombrie 2012
Wow, atat de multe amenzi, nu aveti de gand să le plătiți? Veti putea infiinta societatea comerciala si fara sa platiti amenzile, dar veti trezi un mic becușor la AFP si probabil or incepe sa va execute silit, daca nu sunteți pus la păstrare până la împlinirea termenului de 4 ani si 8 luni, așa să se mai adune niște penalități, dobanzi de întârziere, etc.
In cazierul fiscal se mentioneaza fapte sanctionate de catre normele fiscale, financiare, vamale si cele ce tin de disciplina financiara. Inscrierea in cazierul fiscal a unor fapte relevante se face in baza unor acte doveditoare. Faptele astfel savarsite trebuie constatate si sanctionate in mod legal, iar constatarile si sanctiunile astfel acordate trebuie sa fi fost ramase definitive prin epuizarea tuturor cailor de atac sau prin neatacare.

Imi cer scuze, o sa repet ce am intrebat: Pot sa imi deschid un SRL, adica sa obtin un cazier fiscal de asa natura incat sa imi fie acceptat la Reg. Com. fara sa imi platesc amenziile primite de la politia locala si controlorii pe mijloacele de transport in comun?
Cazierul nu-l obtineti dvs.inainte de infiintarea firmei. Il solicita Registrul comertului de la autoritatile competente.... Puteti avea surpriza sa nu va fie admisa cererea de infiintare, autorizare si inmatriculare a societatii.....
bigionut a scris:
Pot sa imi deschid un SRL, adica sa obtin un cazier fiscal de asa natura incat sa imi fie acceptat la Reg. Com. fara sa imi platesc amenziile...


Ideal ar fi sa va platiti amentile.

Ce veti face cand veti infiinta firma si veti avea de platit impozite, contributii sau taxe catre stat?

Alte discuții în legătură

Amenzile contraventionale se inscriu in cazierul fiscal? pegas pegas am cateva amenzi neplatite-ratb,comunitari,brigada rutiera.vreau sa infiintez un srl.am nevoie de cazier fiscal.am probleme? multumesc (vezi toată discuția)
Amenda ratb alina88 alina88 Buna seara, Azi am luat o amenda de la controlorii RATB. Aveam un bilet la mine in geanta, aveam multe bagaje si nu l-am mai compostat, abonamentul imi ... (vezi toată discuția)
Evitare plata amenda ratt/ratb victoriavic victoriavic Ce se intampla daca nu platesc o amenda ratt/ratb? Am inteles ca in 5 ani se \\"sterge\\", dar eu iau indemnizatie de crestere a copilului de la stat...Oare ma ... (vezi toată discuția)