avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cazier fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cazier fiscal

Buna ziua,

Va rog spuneti-mi ce contine cazierul fiscal. Daca am amenzi de la politia circulatiei, politia comunitara, politia ca am facut un chef in camin, RATB, RATT (stau in alt oras decat cel in care am primit amenda) ele sunt inscrise acolo. Ca sa imi infintez o firma trebuie sa imi achit toate amenzile? Impozitele stiu ca imi trebuie achitate, dar amenzile?
Cel mai recent răspuns: bigionut , utilizator 09:42, 30 Octombrie 2012
O sa imi platesc si amenzile, dar nu sunt dispus acum. In general cand incepi un proiect nou trebuie sa investesti in el. In 6 luni o sa le platesc. Ideea mea e simpla se poate sau sa imi deschid firma fara sa imi platesc amezile desi impozitele si taxele sunt platite la zi. Amenzile in general sunt emise de politia comunitara din Timisoara (pentru circularea fara bilet, pe vremea cand eram student).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile contraventionale se inscriu in cazierul fiscal? pegas pegas am cateva amenzi neplatite-ratb,comunitari,brigada rutiera.vreau sa infiintez un srl.am nevoie de cazier fiscal.am probleme? multumesc (vezi toată discuția)
Amenda ratb alina88 alina88 Buna seara, Azi am luat o amenda de la controlorii RATB. Aveam un bilet la mine in geanta, aveam multe bagaje si nu l-am mai compostat, abonamentul imi ... (vezi toată discuția)
Evitare plata amenda ratt/ratb victoriavic victoriavic Ce se intampla daca nu platesc o amenda ratt/ratb? Am inteles ca in 5 ani se \\"sterge\\", dar eu iau indemnizatie de crestere a copilului de la stat...Oare ma ... (vezi toată discuția)