Buna seara, am si eu nevoie de ajutorul dvs. Astazi unchiul meu a primit o somatie prin care este avertizat ca daca in termen de o zi de la primirea ei nu achita suma datorata plus cheltuielile de judecata si penalitati, se va proceda la executare silita, conform legii. Ca sa fiu mai precisa, el are un imprumut la banca pe care l-a obtinut girand cu o masina care azi nu o mai detine. Are o garsoniera caruia ii este proprietar atat el cat si sotia (este despartit de sotie si urmeaza sa divorteze). Este posibil sa ii puna sechestru pe casa chiar daca este pe numele amandurora si inca nu au divortat si nu s-a facut niciun partaj? Va rog frumos daca imi puteti raspunde v-as fi recunoscatoare. Multumesc!
e posibil.Ar putea fi chemată la partaj fosta soție: odată partajat acel imobil, partea tatălui dvs. ar putea fi scoasă la vânzare prin licitație publică de către creditor.O poate cumpăra fosta soție.
Si daca totusi ei nu divorteaza ? Fara partaj s-ar putea recurge la confiscarea casei chiar daca pe titlul de proprietate apar doua persoane din care doar o singura persoana are datorie la banca? Si daca nu reusesc sa obtina casa, la ce alte metode s-ar putea recurge? Multumesc!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
roxxanna
Stimati domni,
Sunt divortata. si recasatorita Am achzitionat o garsoniera - prin credit ipotecar cu fostul sot. Inca nu este achitata final.S-a ajuns la ... (vezi toată discuția)