avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lege priviind taxa de poluare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lege priviind taxa de poluare

Buna seara,
Legea 185/2012 se aplica numai masinilor inmatriculate pana acum sau si inmatricularilor care vor fi facute pana la sfarsitul anului.Am o masina din Italia daca o inmatriculez acum mai trebuie sa platesc taxa?
Va rog sa ma lamuriti si pe mine !
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tobosarul , utilizator 17:02, 5 Noiembrie 2012
la orice auto inmatriculat pt prima oara in Ro se plateste taxa, dar ai varianta inmatricularii fara plata(daca deschizi actiune in instanta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto inmatriculare provizorie prin ordonanta presedentiala ziarediverse ziarediverse Am dat in judecata Serviciul inmatriculari auto in 2012 pt refuzul inmatricularii auto fara plata taxei de prima inmatriculare ... asa cum afacut toata lumea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei dupa 13.01.2012 CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca mai sunt admisibile actiunile privind inmatricularea fara plata taxei de poluare, care vor fi introduse dupa data de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina in romania tampaovidiu tampaovidiu Buna seara, As dori sa fiu si eu lamurit referitor la taxele inmatricularii unei masini in romania pentru prima data! Vreau sa imi cumpar un bmw care are un ... (vezi toată discuția)