avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare amenda

As dori sa recuperez suma de 750 lei ce reprezinta 1/2 din amenda aplicata de Politia Locala Sect 5 Buc pt. ocuparea unui loc din parcarea rezidentiala. Judecatoria Sect 5 Buc a admis plangerea contraventionala si a dispus anularea procesului verbal (nu am cerut intoarcerea executarii silite in cadrul aceluiasi dosar). Care este procedura de urmat pentru recuperarea sumei achitate in 48 de ore de la primirea pr-verbal la Trezoreria Sect 5, deoarece Politia Locala nu a declarat recurs.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:13, 30 Octombrie 2012
In situatia mentionata solicitati instanta sa dispuna investirea cu formula executorie a hotararii ,pe care o prezentati autoritatii unde ati achitat amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie anulata de instanta inspectorSSM inspectorSSM Am contestat o amenda de circulatie si instanta a admis contestatia si a anulat amenda. Pentru a nu risca plata in intregime a amenzii ea a fost achitata 1/2 ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda platita in 48 de ore daca am castigat plangerea contraventionala? ddianna ddianna Daca platesc amenda in 48 de ore, fac contestatie la procesul verbal de constatare a contraventiei, castig, imi pot recupera banii?Cum? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cui sa ma adresez? antidote antidote Buna seara Am fost sanctionat contraventional cu suma de 120 lei pentru o presupusa parcare ilegala. In urma contraventiei s-a dispus de catre agentul ... (vezi toată discuția)