avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acordul vecinului necesar autorizatiei de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acordul vecinului necesar autorizatiei de constructie

Daca nu obtii acordul vecinilor in cazul cand doresti o intrare in legalitate a unei constructii mai vechi de 3 ani, si nu au fost facute reclamatii cu privire la modul de construire a acesteia se poate, daca exista legislativ, prescriptia sau acord implicit?
Intrarea in legalitate se face pri n obtinerea autorizatiei de constructie de la primarie fiind necesar acordul vecinilor sau actiune in instanta de accesiune pentru situatia in care acestia nu-si dau acordul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie ladaru ladaru cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veche ContSters53701 ContSters53701 Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in rezolvarea unei probleme: Parintii mei au construit o casa in 1962 , fara autorizatie (au deschis de atunci pana ... (vezi toată discuția)
Casa fara autorizatie de constructie control primarie Patru gena Patru gena Buna ziua, In 1998 am cumparat un teren de numai 40 mp pe care se aflau ruinele ( cativa stalpi ) ale unei case arse. In anul urmator am construit pastrand ... (vezi toată discuția)