avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ajutor incalzire locuinta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ajutor incalzire locuinta

locuiesc in fapt in casa parintilor mei si as dori sa depun cerere de ajutor pentru incalzirea locuintei . am acest drept de a beneficia de ajutor ptr. incalzire daca nu detin locuinta in proprietate sau in baza unui act.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 14:41, 30 Octombrie 2012
In OUG 70/ 2011 nu se specifica faptul ca trebuie sa fiti proprietarul locuintei, ci doar ca trebuie sa locuiti "in fapt" la adresa respectiva.
Cererea de acordare a ajutoarelor se face pe propria raspundere si trebuie sa atasati doar actul de identitate. Primaria raspunde pentru verificarea, prin sondaj, a 60% dintre persoanele care depun cereri. Verificarea consta intr-o vizita la domiciliu si eventual acte suplimentare privind veniturile.
la nevoie, presupun ca administratorul/ vecini pot proba faptul ca locuiti singur si nu mai locuitesc si alte persoane cu d-voastra. la intretinere cum sunteti trecut, o singura persoana, nu?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2012-2013 ynocentta ynocentta AJUTOARE PENTRU ÎNCÃLZIREA LOCUINŢEI SEZONUL RECE 01 NOIEMBRIE 2012 - 31 MARTIE 2013 În vederea implementării prevederilor O.U.G. nr.70/2011 privind ... (vezi toată discuția)