avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii incadrare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

incadrare

va rog să-mi spuneti cum ar trebui incadrat corect - un administrator scoala a fost in concediu ingrijire copil pana la doi ani - se reintoarce la post - la data plecarii în CIC a fost incadrat ca administrator debutant - multumesc

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la locul de munca dupa concediul de ingrijire al copilului lena12 lena12 Buna ziua, va rog sa imi spuneti care este situatia actuala a mamelor care se intorc din concediu de ingrijire al copilului?...trebuie sa dea din nou concurs ... (vezi toată discuția)
Perioada de dupa incetarea concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani bmadalina bmadalina Buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca dupa reintoarcerea la serviciu, angajatorul are vreo obligatie legala de a-mi pastra postul pentru o perioada de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Din concediu ingrijire copil la munca pentru cazul contractului pe o perioada determinata narcisss narcisss Buna seara ! Sotia mea a nascut pe 13 mai 2010. La acel moment lucra ca profesor suplinitor si ca urmare era angajata pe operioada determinata de 1 an intre ... (vezi toată discuția)