avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa auto...alte reguli ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa auto...alte reguli ?

Buna seara,
Stie cineva ,sigur, daca taxa auto se restituie integral,ori acum se restituie partial, dupa un alt calcul ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 15:03, 6 Noiembrie 2012
jntegral cu dobanda la zi si cheltuieli de judecata.
Multumesc. Asa stiu si eu. Am dosarul pe rol si a depus ANAF intampinare prin care solicita respingerea cererii deoarece nu as fi urmat calea prealabila. Ori,exista RIL admis (Decizia 24/14.11.2011 a ICCJ) prin care se spune clar ca procedura prealabila in cazul cererilor intemeiate pe art.117 ali.1 lit.d - Cod Proc.Fiscala,nu trebuie urmata. Obligatorie !
Apoi,solicita sa se restituie doar diferenta dintre suma platita si suma recalculata pe legea 9/2012.
De asemenea,solicita sa se dea dobanda din momentul introducerii cererii in instanta, nicidecum de la data platii taxei auto.
Apoi cere sa nu se dea deloc dobanda si cheltuieli de judecata,invocand faptul ca asa s-a pronuntat Trib.Brasov in sent.civ.nr.410/CA/19.05.2008 in dosar nr.3010/62/2008 si ca taxa a fost achitata benevol...
Ce parere aveti,cu privire la aceste aberatii ?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara procedura prealabila ? gigelas gigelas Buna seara, Am mai incercat sa obtin un raspuns cert si sigur,in ceea ce priveste restituirea taxei auto FARA PARCURGEREA PROCEDURII PREALABILE. Exista ... (vezi toată discuția)
Actiune restituire taxa poluare- cu sau fara procedura prealabila? gigelas gigelas Buna ziua, Va rog un raspuns clar si concret: Exista cineva care a facut o actiune in instanta de Contencios Administrativ,pentru restituirea taxei de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare jamesbond12 jamesbond12 Am platit taxa de prima inmatriculare, in sept. 2008, pe OUG 50/2008.Acum am demarat procedura pentru recuperarea taxei.am respectat procedura prealabila ... (vezi toată discuția)