avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu avea 18 ani si a fost prin in bar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu avea 18 ani si a fost prin in bar

Buna sera

Astazi am fost informat de fiul meu ca a fost prin in bar de catre un organ de politie si ca a primit o amenda de 300 lei si poate ajunge la 1000 lei .

Acuma sa va explic ce sa intamplat dupa spusele lui , astazi e o festivitate de hallown , si ia spui Dr.Diriginte ca nu participa ca nu are costum si el nu a zis nimic , deci era scutit de scoala . Au mers in bar cu inca 1 baiat si au cumparat o stica de vin (nu stiu de unde le-a venit ideea asta ) si au baut cate o gura si a aparut politia si ia chemat la sectie si le-au dat cate o hartie cu care sa ma prezint maine la ora 8 la sectie .

As vrea sa stiu daca se poate sa se dea o amenda asa de mare intre 300-1000 de lei pentru ca au intrat in bar ? Si in cat timp pot sa platesc amenda ?

Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:00, 30 Octombrie 2012
duceti-va la politie inainte de a plati orice amenda si vedeti ce vor de la dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr o problema ca ... NicNic78 NicNic78 Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr o problema ca sa stiu cum o pot rezolva. Am un baiat de 16 ani si 8 luni care a avut altercatii cu un alt ... (vezi toată discuția)
Poate politia sa între abuziv în locuinta Anastasieidelia Anastasieidelia Am solicitat un echipaj pentru a-l calma pe soțul băut sa ma lase în casa Avenit un echipaj care ia ceru ci el a vrut sa închidă ușa să-l ia din ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)