avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... anulare carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

anulare carte de identitate

Cum se poate anula catea de identitate a unei persoane daca proprietarul nu mai doreste ca acea persoana sa locuiasca la adresa respectiva?
Cel mai recent răspuns: mihaela0307 , utilizator 21:54, 15 Noiembrie 2012
Nu se poate anula, dar se poate nota faptul ca la adresa respectiva persoana aceea nu locuieste acolo
Cartea de identitate nu se poate anula la cererea proprietarului
Sunt situatii distincte daca exista acordata strict viza de flotant sau daca exista incheiat si contract de inchiriere
In situatia in care proprietarul doreste ca persoana sa nu mai locuiasca la domiciliul sau ,fie se solutioneaza amiabil fie proprietarul are dreptul sa promoveze actiune in instanta pentru evacuare
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu a unei rude ligia86 ligia86 Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am un unchi care a divortat de sotie si s-a mutat in casa bunicilor fara nici un act de proprietate. Acum ... (vezi toată discuția)
Anulare carte de identitate mihaela0307 mihaela0307 Vreau sa anulez cartea de identitate facuta fiului meu la adresa la care locuiesc. Ce ar trebui sa fac? Refuza sa paraseasca apartamentului. (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)