avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor pentru caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor pentru caldura

Pentru a beneficia de subventia la caldura nu stiu cum se calculeaza veniturile, daca eu locuiesc cu mama si sotul meu in acelasi apartament de doua camere (eu si sotul meu avand un nume diferit de cel am mamei mele) suntem considerati ca fiind o familie toti trei sau mama e considerata ca persoana singura iar eu cu sotul meu o familie?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:37, 31 Octombrie 2012
Sunteti considerati o familie, iar in declaratia pe proprie raspundere treceti toate persoanele care locuiesc in apartament cu venitul fiecaruia. Media veniturilor se calculeaza avand in vedere toate aceste persoane.
Toate aceste persoane sunt trecute si la intretinere, da?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de subventia la caldura in urmatoarele conditii angela68 angela68 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot beneficia de subventia la caldura in urmatoarele conditii : - sunt salariata, doar eu sunt proprietara pe apartament ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru caldura 2013 cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua! Daca eu locuiesc la bloc singura pe perioada iernii, iar sotul meu locuieste la tara, in cererea de subventie trebuie sa declar si veniturile ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)