avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor pentru caldura 2013
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor pentru caldura 2013

Buna ziua!
Daca eu locuiesc la bloc singura pe perioada iernii, iar sotul meu locuieste la tara, in cererea de subventie trebuie sa declar si veniturile sotului sau doar pensia mea?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:40, 21 Noiembrie 2013
1) Ajutoarele prevăzute la art. 1 se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia, precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute.

Ca sotul sta la tara sau in afara din tara este un membru al familieil si va trebui sa declarati ce venit are si unde sta .
Aici este o chestiune de cum va convine mai mult, privind media celor doua venituri.
Pe de alta parte, acea declaratie pe proprie raspundere trebuie vizata de as. prop. privind nr. de persoane care locuiesc in apartament. Deci, observati ca tre sa raspundeti la o multime de intrebari - pe proprie raspundere. Sa nu vi se intoarca cei cativa lei „castigati”...
In declaratia pe proprie raspundere trebuie sa treceti:

Cap 2 Datele sotului, ca reprezentant al familiei. Intre aceste date se afla si adresa unde locuieste, adica in provincie.

Cap. 3 Datele dv., ca sotie.
Cap.4 Datele copilului.

La venituri se trec toate veniturile familiei.
Se face media acestora si aceasta medie intra in grila.

Asociatia de proprietari trebuie sa dea o adeverinta in care sa precizeze care sunt persoanele trecute la plata cotelor de intretinere.

Analiza acestei declaratii, insotita de actele necesare se face la primarie si administratorul va primi borderolul cu persoanele din blocul respectiv indreptatite sa primeasca ajutorul de incalzire, precum si procentul aferent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea ajutorului pentru caldura redialboss redialboss buna ziua am cerere catre asociatia de proprietari sa fie scazuta de la plata intretinerii ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)