am cerere catre asociatia de proprietari sa fie scazuta de la plata intretinerii sotia mea , pe timpul ierni mai trebuie trecuta si ea la subventia pentru caldura ?
cred ca nu ati inteles , sotia este plecata si nu locuieste in aceea locatie , mai trebuie sa o trec si pe ia la plata regiei ? nu pot beneficia de subventie ?
Sotia care este plecata si nu locuieste in apartament, asa cum spuneti, prin cererea facuta la asociatia de proprietari, va fi scoasa de la cheltuielile lunare ce se repartizeaza pe numar de persoane. In listele de plata va figura o persoana mai putin decat pana acum. Asa ati rezolvat problema numarului de persoane la asociatie.
Pentru subventia la caldura, o sa depuneti documentatia doar pentru persoanele care locuiesc efectiv in apartament si care trebuie sa corespunda cu numarul de persoane trecut pe listele de plata. Deci la obtinerea subventiei nu amintiti de sotie, nu locuieste in apartament, nu beneficiaza de caldura si, logic, nu beneficiaza de subventie. Declaratia de venit trebuie sa se refere doar la veniturile persoanelor care locuiesc in acel apartament.
Asa ca puteti beneficia sau nu ajutorul de caldura daca veniturile membrilor familie care locuiesc in apartament (fara sotie, ca nu locuieste in apartament), se incadreaza in grila stabilita pe transe...