avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbarea organigramei intr-o institutie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbarea organigramei intr-o institutie

Buna seara!
Lucrez intr-o institutie de stat si ,de ceva timp ,se zvoneste ca noii conducatori ai institutiei vor sa elibereze niste posturi de conducere prin schimbarea organigramei institutiei. As dori sa stiu daca, in situatia nou creata ,angajatorul mi are vreo obligatie fata de tine ca angajat si ce poti face tu pentru a te proteja?
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 12:42, 5 Februarie 2009
pai ...ce poti face altceva decat sa ti convingi sefii ca esti folositor si indispensabil???
obligatia angajatorului in cazul concedierii individuale este sa ti acorde preaviz si un salariu compensatoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere prin desfiintarea postului.urgent!!! andrea23 andrea23 Buna seara! Lucrez la o firma ca si inginer in industria alimentara-sef de schimb ambalare.Problema mea este urmatoarea.In productie sunt 6 sefi de schimb,3 la ... (vezi toată discuția)
Cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice? mihai_mihai mihai_mihai cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice, care sunt conditiile in care o institutie publica poate vacanta un post. va multumesc si ... (vezi toată discuția)
La întoarcerea din concediul de creștere a copilului am găsit postul desființat și mi s-a dat preaviz 20 de zile. care sunt pașii pe care trebuie să-i urmez? bogdan benyy bogdan benyy Buna seara....M am întors din CCC iar Angajatorul ma informat ca postul meu nu mai exista fiind modificată organigrama...Mi a dat preaviz 20 zile...si nici ... (vezi toată discuția)