avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se pot depune inscrisuri la parchet dupa ce politia a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

se pot depune inscrisuri la parchet dupa ce politia a terminat cercetarea?

am depus o plangere anul trecut imptriva fostului sot de abandon art.305 in localitatea in care locuiam la acea vreme.la 4 luni dupa aceea m-am mutat de acolo.am vb doar la tel cu politistul care se ocupa de caz si am aflat ca fostul sot nu a trecut pe acolo.acum dosarul se afla la parchet din luna august.eu intre timp am intrat in posesia unor contracte siadeverinte de munca ale fostului sot si a unor solutii ale instantei din c-ta care nu sunt la dosarul respectiv.consider ca acestea sunt in masura sa aduca clarificari la plangerea de abandon.pot trimite aceste documente la parchet acum daca cercetarea de la politie s-a terminat?
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 14:10, 4 Noiembrie 2012
Da, cu conditia sa nu se fi terminat urmarirea penala in cauza. adica dosarul sa se afle inca la parchet, respectiv procurorul sa nu fi solutionat dosarul.
multumesc frumos.chiar ieri am primit raspuns de la parchet in sensul ca dosarul se afla la ei in lucru.
Inseamna ca puteti depune ce inscrisuri considerati ca ar fi utile in vederea solutionarii cauzei penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei de intretinere 36sorin 36sorin buna ziua.scriu in numele unei prietene ,car e nu are acces la internet cu urmatoarea problema.fostul ei sot,nu a mai platit de 3 luni pensia alimentara,ptr ... (vezi toată discuția)
In cat timp se rezolva o plangere penala?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Pentru infractiunea de abandon de familie savarsita de fostul sot am depus o plangere la politie, a trecut aproape o luna, am dat declaratii si eu si fostul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Referitor la neprimirea pensiei alimentare din iunie 2009 cind a fost pronuntata decizia de catre instanta (am publicat problemele mele in data de 04.01.2010), ... (vezi toată discuția)