avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somer raportat la biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somer raportat la biroul de credite

as vrea sa stiu daca este legal ca , somer fiind, sa fiu raportat la biroul de credite, in conditiile in care am asigurare pentru riscuri si am anuntat banca; sunt eu vinovat daca asigurarea a intarziat plata ?

Alte discuții în legătură

Raportare ilegala in centrala riscurilor bancare,rog ajutor distroe distroe Am aflat ca am fost raportati in Centrala Riscurilor Bancare FARA ANUNT PREALABIL, deoarece am figurat cu o intarziere de aproape 90 de zile la o ... (vezi toată discuția)
Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)
Abuzuri banca-credit bancar lili d lili d In urma cu trei ani am intarziat cu plata ratelor la aceasta banca, era o situatie incurcata, banca imi oprea banii din contul de salarii, mai aveam si un card ... (vezi toată discuția)