avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Retineri din salarii-functionari publici
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Retineri din salarii-functionari publici

Printr-o Dispozitie a ordonatorului de credite s-au imputat niste sume unor functionari publici.S-a constituit debit in contabilitate si vreau sa stiu daca este legal sa incep retinerea pe statul de plată, deși persoanele respective au depus plângere prealabila si acțiune în instanță pentru sistarea aplicării Dispoziției.Termenul dat de instanță pentru judecare este ulterior întocmirii statelor de plată.
Când am dreptul/obligația să încep reținerile pe stat?

Alte discuții în legătură

Retineri din salariu functionar public corin1994 corin1994 In urma cu 3 ani am fost angajat ca functionar public si mi s-a comunicat un salariu. Acum in baza art 84 lit b si art 85 alin 1 si 2 din Legea 188/1999 s-a ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie alimentara smeagull smeagull Buna ziua, In urma divortului, tatal este obligat la plata pensiei de intretinere minor in cuantum de 1/4 din venti lunar. Angajatorul primeste ordonanta ... (vezi toată discuția)
Actiune in drept comun pentru recuperare creanta. care este procedura prealabila? anna_cta anna_cta Vreau sa inregistrez o actiune in drept comun pentru recuperarea unei creante dintr-un contract de vanzare-cumparare. Debitoarea nu si-a achitat facturile. ... (vezi toată discuția)