avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto


V-as ruga frumos sa imi explicati si mie cum imi pot recupera taxa auto, asta in cazul in care am inmatriculat masina in aprilie 2008.Stiu ca recent s-a dat o noua ordonanta care spune ca banii se pot recupera facand o cerere la Directia Generala de Finante Publice , am mers acolo si mi s-a spus ca nu e valabil decat ptr acei care au achitat taxa dupa 1 iulie 2008.

Mltumesc



Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2012
Raluka2012, utilizator
Cel mai recent răspuns: avLeon , utilizator 19:41, 31 Octombrie 2012
Se formuleaza o Plangere prealabila catre Administratia Financiara, iar cu raspunsul de la acestia va adresati instantei pentru recuperarea taxei. Intr-adevar procedura simplificata de restituire a taxei de poluare se aplica pentru autovehiculele ce s-au inmatriculat dupa 1 iulie 2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto 2010? StillS StillS Buna ziua,am si eu o nelamurire si as dori cateva sfaturi din partea celor care se pricep mai bine la chestiuni din astea.Am cumparat recent o masina pe care ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa 2010 Hanuku Hanuku Buna ziua, Am un passat din 2002, ptr care am patit taxa de poluare auto in 27 aprilie anul acesta, 2010. Sunt din Cluj Napoca, locuiesc in loc Floresti ... (vezi toată discuția)
Completare cerere restituire taxa poluare toby18 toby18 pentru a depune la finante cerere de restituirii a taxei de poluare (platita in iulie 2010) este ok de utilizat modelul care l-am gasit mai vechi postat in ... (vezi toată discuția)