avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in afara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in afara

Buna ziua.

Ma numesc Marius Neagu si acum 2 luni de zile am apelat la o firma de plasare a fortei de munca pentru a pleca in Anglia. Am platit in tara 500 de lei si 200 de lire, iar ajuns in ANGLIA am platit inca 1000 de lire pentru acte(permis de munca, loc de munca si avans pentru un curs la un colegiu). Din nefericire, jobul oferit acolo, nu a fost conform cu ceea ce mi s a spus si am renuntat. Am asteptat sa mi se gaseassca un alt job, dar oriunde aplicam, mi se spunea ca nu ma potrivesc. Am ramas faraa bani dupa 1 luna si 1 saptamana, asa ca m am intors in Bucuresti. Acum, vreau sa stiu ce pot sa fac pentru a mi recupera banii respectivi.

Cu stima,
Marius
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 1 Noiembrie 2012
Daca nu ati semnat niciun contract prin care firma care a intermediat plasarea dvs. in Anglia se obliga sa va returneze aceste cheltuieli sau macar o parte din ele in urma angajarii dvs. nu aveti cum sa-i recuperati.
Puteti depune , pentru inceput, o sesizare la Inspectia Muncii ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! Anamariavîlcu Anamariavîlcu Am lucrat în Anglia timp de 2 ani. Am făcut un credit, aveam și un overdraft la cardul de debit. Am rămas însărcinată și din motive de sănătate, cât ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii ? Bogdan28 Bogdan28 x a sunat la o agentie de plasare a fortei de munca in strainatate. aici i s-a perceput taxa de 4 milioane pentru cheltuielile cu angajarea plus 500 euro ... (vezi toată discuția)
Tatăl minorului lucrează în uk și cere micșorarea pensiei de întreținere la 1/4 din salariul minim din românia. este posibil să obțină acest lucru? claudia7880 claudia7880 Fostul cere micsorarea pensiei de intretinere la 1/4 minim pe economie din Romania instanta a hotarit sa plateasca 200 lire sterline ,el locuieste in Anglia ... (vezi toată discuția)