avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Suspendare secretar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Suspendare secretar

In situatia in care Secretarul orasului intra in concediu crestere copil cui i se pot delega atributiile acestuia, sau cum se procedeaza ?
Cel mai recent răspuns: leti77 , utilizator 08:31, 1 Noiembrie 2012
ART. 92 din Legea 188/1999
(1) Exercitarea cu caracter temporar a unei functii publice de conducere vacante sau temporar vacante se realizeaza prin promovarea temporara a unui functionar public care indeplineste conditiile de studii si de vechime in specialitatea studiilor pentru ocuparea functiei publice si care nu are o sanctiune disciplinara aplicata, care nu a fost radiata, in conditiile prezentei legi.
Solicitati aviz ANFP pentru exercitare temporara, pana la incetarea suspendarii titularului.Pana la primirea avizului se face o dispozitie cu delegare de atributii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii secretar de comuna janina drula janina drula buna seara as dori sa stiu daca atributiile unui secretar de comuna pot fi delegate unei alte persoane din cadrul acelei institutii care nu indeplineste ... (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere aneta-aneta aneta-aneta Pot fi numita intr-o functie publica de conducere daca am doar 1 an si 6 luni vechime in functie publica de executie clasa I.? (vezi toată discuția)
Exercitarea cu caracter temporar a unei functii de conducere redirina redirina Buna ziua. Sunt consilier asistent ( deocamdata, examenul de promovare in grad principal il dau deabia luni) cu o vechime de 5 ani si studii superioare, ... (vezi toată discuția)