avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ancheta marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ancheta marturie mincinoasa

Buna seara,

Intr-o cauza civila, reclamantul a depus o plangere penala pentru martorii paratei, care s-au prezentat si au depus martirii mincinoase si au deformat vadit si intentionat realitatea. Plangerea a depus-o reclamantul la Parchet. Reclamantul, cel care a formulat plangerea penala, a primit un telefon de la sectia de politie, pentru a se prezenta la o anumita data pentru a da o declaratie.
Vreau sa va intreb, pentru ce a fost chemat la Politie, daca el a formulat plangerea penala impotriva martorilor, ce ar mai putea el declara? Nu se lucreaza pe baza plangerii penale si ale dovezilor, pentru ce este necesara inca o declaratie...la Politie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vio10bv@gmail.com , utilizator 15:39, 1 Noiembrie 2012
de susținere a plângerii dată printr-o declarație, efect ce va conduce la cercetarea penală a pretinșilor martori mincinoși, eventual pe baza probelor, declanșarea urmăririi penale, trimiterea rechizitoriului instanței penale pt judecată.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru marturie mincinoasa Dulcina Dulcina Bine v-am regasit! Supun atentiei d-voastra, urmatoarea speta: in dosarul civil aflat pe rol la Judecatoria sect 1, martorul paratei, depune marturie ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ionmircea ionmircea Am pierdut un recurs si doresc sa formulez plangere impotriva unui martor pentru marturie mincinoasa. Mi se va lua si mie declaratie sau este suficient daca ... (vezi toată discuția)
Combatere marturie mincinoasa nucusor nucusor buna dimineata,am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute cu o ideie.am depus o plingere la politie ptr abuz de incredere,dupa cercetarea penala politia ... (vezi toată discuția)