avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul este confidential si pentru familie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul este confidential si pentru familie?

Doresc sa stiu cum pot afla castigurile materiale ale sotului meu angajat la o firma mare si de prestigiu, deoarece el pretinde ca are un salariu mic, insa eu il banuiesc de altele. Nu intru in detalii, insa am cerut oficial la firma sa primesc acasa o instiintare, o hartie oficiala prin care este stipulat salariul (alte firme stiu ca dau angajatilor lor astfel de hartii) insa mi s-a comunicat sa merg pe cale juridica. Cum procedez?
Multumesc
Exista o singura modalitate de a afla de catre noul angajtor care au fost , choar pentru o anumita perioada, salariile unui nou angajat al sau.
fiindca nu am de pierdut nimic...:)

am aflat intre timp de tertipurile angajatorului...multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fluturas de salariu suciu_diana suciu_diana Buna ziua, este legal ca firma A in contract cu firma B (acte de comert fac obiectul contractului) sa primeasca fluturasii de salariu ai unor angajati ai ... (vezi toată discuția)
"salariile au caracter confidential" originalro originalro Am vazut ca exista atat in Codul civil cat si in CCM specificata aceasta confidentialitate a salariilor. Deoarece nu este explicitat fata de cine este aceasta ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea salariului dudas.tivadar dudas.tivadar Veniturile, salariile si profiturile in firma sunt confidentiale intro societate mica pe actiuni intre actionari sau numai intre angajati si ... (vezi toată discuția)