avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare - licitatie publica
Discuție deschisă în Executare silită

executare - licitatie publica

daca ma aflu in a 17 zi dupa licitare de cand s-a abjudecat, dar executorul(prieten cu cel ce a licitat) nu poate face dovada de consemnare...pot plati eu ca sa raman in drepturi?
Cel mai recent răspuns: roxaalexie , utilizator 22:29, 31 Octombrie 2012
Daca ati avut calitatea de debitor,ati avut la indemana termenul de 15 zile de la adjudecare sa achitati suma pentru care a fost efectuata executarea silita
nu mai pot plati,chiar daca ei nu au facut consemnarea........multumesc pentru mesaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen somatie Irina S. Irina S. Imi poate indica cineva un articol sau..cum fixeaza executorul judecatoresc termenul din Somatie ? Sunt soamtii de plata prin care se acorda debitorului ... (vezi toată discuția)
Ajutor-30 de zile intre termene licitatie apartament jenimarica jenimarica Scrisoare catre executor. Ma numesc .......... sunt coproprietara a apartamentului nr.25 din str. .............. nr. 27 Bl m sector ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata intr-un proces cu asociatia papian papian Buna ziua, doresc sa aflu care este ordinea de plata a cheltuielilor intr-un proces cu Asociatia de Proprietari, dupa ramanerea definitiva a hotararii jud. ... (vezi toată discuția)