avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate face individualizarea proprietatii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate face individualizarea proprietatii cumparate ?

Buna ziua,

Un contract de vanzare- cumparare a fost facut in '91, intr-un mod general cu specificarea suprafetei totale cumparate (res genere cred ca ii zice). Acum din diverse motive, i se cere persoanei respective individualizarea proprietatii cumparate la momentul acela. Suprafata este pe intravilan si a suferit modificari intre timp (curti constructii au fost extinse, iar ce a fost declarat ca arabil a fost restrans, totalul suprafetei obtinuta prin contract fiind neschimbata). Are primaria la arhiva ceva documente care arata exact ce parcele au fost vandute in acel moment ? Cum se pot obtine aceste acte ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 10:42, 1 Noiembrie 2012
Trebuie facut cadastru si intabulat. Schimbarea categoriei de folosinta se face prin Hotararea Consiliului Local, trebuie sa mergeti la Primarie sa va interesati.
Apoi luati legatura cu un cadastrist sa va intocmeasca dosarul si sa va intabulati imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Schita gresita, intabulare gresita sarah1985 sarah1985 Unchiul meu are un teren intravilan: gradina, curte si constructie in suprafata totala de 3000 mp. Topograful a gresit schita, in sensul in care a specificat ... (vezi toată discuția)
Pot construi in intravilan arabil/ pașune? CBM CBM Buna ziua! Am un teren situat in intravilanul localitatii.In 2001 cand l-am cumparat, am solicitat autorizatie de construire casuta cu mansarda( 25mp amprenta ... (vezi toată discuția)