avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De unde se solicita ajutor de deces pentru un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De unde se solicita ajutor de deces pentru un pensionar militar decedat

Tatal meu a fost pensionar militar si as vrea sa stiu unde depun actele necesare pentru solicitarea ajutorului de inmormantare cuvenit
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:59, 1 Noiembrie 2012
Contactati serviciul care asigura drepturile de pensie
Contactati Casa de pensii sectoriala a Ministerului Apararii Nationale care administreaza, impreuna cu Casa Natională de Pensii Publice, sistemul public de pensii din Romania pentru cadrele militare in activitate, precum si pentru cadrele militare trecute in rezerva.

Printre atributiile pe care le are, Casa de pensii sectoriala poate acorda ajutorul de deces, in cazul decesului pensionarului aflat in evidentele proprii in baza unei cereri depuse la sediul institutiei.
Adresa casei de pensii sectoriale: Bucuresti, Strada Drumul Taberei nr. 7-9, sector 6
[ link extern ]
Formularul ce trebuie completat si depus alaturi de actele solicitate poate fi descarcat de pe site-ul oficial din linkul de mai jos:
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare. ... danuta01 danuta01 Bună ziua. Voiam sa știu dacă se acorda ajutor de înmormântare din partea Ministerului Aparari Nationale. Și dacă da, unde trebuie sa mă interesez? ... (vezi toată discuția)
Pensie militarã pentru urmaºi catalincst catalincst Un fost coleg, pensionar militar, a decedat. Aş dori să aflu, în sprijinul familiei, de unde se poate ridica ajutorul de înmormântare şi care este ... (vezi toată discuția)
Pot cere ajutor de inmormantare / deces daca decedatul nu avea pensie si a trecut un an de la deces? Morokei Morokei Buna, Dupa cum spune si titlul, ma intereseaza daca se poate cere ajutor de inmormantare / deces daca decedatul nu avea pensie si a trecut mai mult de un an ... (vezi toată discuția)