avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturarea de servicii catre o ambasada din Romania
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturarea de servicii catre o ambasada din Romania

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea nelamurire:

Un SRL trebuie sa factureze servicii catre o Ambasada din Romania. Tara catre a carei ambasada se doreste facturarea nu este membra UE.

Care sunt implicatiile fiscale? Cum facturez aceste servicii?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 16:46, 1 Noiembrie 2012
Locul prestarii serviciilor fiind Romania facturati cu TVA (bineinteles daca sunteti platitor de TVA).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturarea de servicii catre o ambasada din romania adriana_n adriana_n Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea nelamurire: Un SRL trebuie sa factureze servicii catre o Ambasada din Romania. Tara ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii catre firma ue Mihai223 Mihai223 Buna ziua, In prezent, SRL-ul meu este inregistrat in Romania, neplatitor de TVA, activitate in principal pe servicii diverse, inclusiv consultanta in ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii germania si eu argey argey Am facut mai multe contracte cu familii din Germania pt ingrijire batrani la domiciliu (prestari servicii la domiciliu). Eu eram de parere ca nu se plateste ... (vezi toată discuția)