avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
geanina n a scris:

Lavinia_Ioa a scris:

Eu una nu stiu ce punctaj sa imi acord la unele fraze la care \"am mancat\" cate un cuvant.De exemplu,la ultimul caz de incetare de drept a arestarii preventive in loc de \"inainte de pronuntarea unei hotarari de condamnare la prima instanta\", am zis doar \"inainte de pronuntarea unei hotarari de condamnare\",fara sa mai specific \"prima instanta\".mi s-ar parea absurd sa imi depuncteze toata fraza,ca in rest am scris-o perfect....:(

exact atat am scris si eu la aceasta fraza, dar mi-am acordat punctajul, mi se pare absurd sa ma depuncteze.
ii rugam pe cei care au mai dat in anii trecuti daca pot sa ne lamureasca, e ok, se arorda punctaj cand avem asemenea "mici" scapari sau nu?

Parerea mea e ca mai mult ca sigur ne vor scadea ceva,eu mi-am scazut cam 0,25 la fiecare scapare.Si eu mi-as dori sa ne spuna cei de anul trecut ce au concluzionat prin experienta lor...se depuncteaza mult sau nu?
albulescumagda a scris:

Media la care ma astept este 8.16. Dar citind ulterior ca se tine seama de lizibilitate, de exprimare etc. incep sa cred ca voi fi depunctata serios. Si motivația pentru care unele persoane nu-si spun media estimativa, ține probabil de faptul ca nu vor sa spune vreo prostie, fie sa spuna vreo medie prea mare(mânați fiind de subiectivism) sau din contra sa-si spuna vreo medie prea mica si ulterior sa fie ceva mai mult si sa fie acuzati de vreo învârteala. Parerea mea.

corect, aici ai dreptate, dar cred ca toti ar vrea sa stie cam ce au facut ceilati, chiar daca suntem constienti ca notele nu vor fi exacte
cam 7,8 media....ma salveaza organizarea...pt ca si la penal si la civil m-am cam incurcat...
eu am 8.10 ,8.20 din ceea ce mi am calculat, zic eu la sange,dar mi e teama de rezultat.am observat ca la contestatii se dadeau si 50 de sutimi la o materie...asadar corectorii pot fi f subiectivi si neatenti sau excesiv de exigenti.
COMUNICAT DE PRESÃ
privind concursul de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri

La data 1 septembrie 2013 a avut loc proba scrisă de verificare a cunoştinţelor la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă, organizare judiciară, urmând ca celelalte etape ale concursului să se desfăşoare conform calendarului.
La concurs s-au înscris 1533 de candidaţi şi au participat 1374 de candidaţi.

Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
ContSters296161, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)