avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont bancar - salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont bancar - salariu

Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Sunt asociat la un srl, care pentru nedepunerea situatiilor financiare la termenul prevazut a fost declarat inactiv de catre ANAF (acum aprox jumatate de an). Asta pe de o parte.

Pe de alta, srl-ul are datorii la bugetul de stat (tva, impozit pe profit/venit, majorari, penalitati) - absolut nimic legat de salarii. Exista popriri pe contul la banca al firmei.

In acest moment, m-am angajat la o alta firma si imi primesc salariul pe card. Exista cumva posibilitatea sa mi se puna poprire pe salariul pe care il incasez ca persoana fizica, avand in vedere cele mentionate mai sus?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: xulescu2011 , utilizator 13:22, 1 Noiembrie 2012
nu, in lipsa unei atrageri a raspunderii personale in baza art 27 CPF.
Multumesc pentru raspuns, dar... puteti detalia, va rog?

Multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea raspunderii solidare de anaf, desi debitorului i s-a retras sechestru asigurator si nu a fost declarat insolvabil Cornelia Tulpan Cornelia Tulpan Buna seara, Am urmatoarea speta: Un client, a primit in cursul anului 2011, adrese de poprire de la ANAF, pentru un furnizor de servicii, catre care avea ... (vezi toată discuția)
Faliment firma declarata inactiva steeefan2011 steeefan2011 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Din cauza nedepunerii situatiilor financiare la timp, srl-ul a fost declarat ca fiind inactiv de catre ANAF. Firma are ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii - urgent xulescu2011 xulescu2011 Buna ziua, Va solicit, daca se poate, o parere referitor la urmatoarea situatie: Un SRL, cu datorii la anaf (formate din impozit pe venit/profit, TVA si ... (vezi toată discuția)