avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Donatori sange
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Donatori sange

Buna ziua.
Se acorda salariatului tichet de masa pentru ziua libera platita pentru ca a donat sange?
Cel mai recent răspuns: anemona_005 , utilizator 12:46, 7 Noiembrie 2012
Conform art.11 din normele de aplicare a legii 142/1998 privind tichetele de masa: Angajatorii nu pot acorda mai mult de un tichet de masă pentru fiecare zi lucrătoare din luna pentru care se efectuează distribuirea şi nu pot considera utilizat mai mult de un tichet de masă pentru fiecare zi lucrată din luna pentru care s-a efectuat distribuirea. Nu se consideră zile lucrate perioadele în care salariaţii:
b) beneficiază de zile libere plătite, în cazul unor evenimente familiale deosebite, potrivit prevederilor Legii nr. 6/1992, precum şi de zile festive şi de sărbătoare legale, sau de alte zile libere acordate conform contractelor colective de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pontaj Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Am si eu o problema cu pontajul aferent lunii martie 2013 si anume ca doamnele angajate al societatii noastre au primit o zi libera de 8 martie ... (vezi toată discuția)
Tichete de masà Cosmi7 Cosmi7 Bună ziua, Vă rog să mă sprijiniţi cu un răspuns avizat privitor la următoarea chestiune: Tichetele de masă se acordă şi în cazul în ... (vezi toată discuția)
Corect - sau incorect in roi 22.08.2009 22.08.2009 Va rog frumos a-mi raspunde cit mai urgent ! Am inceput a complecta ROI cu modificarile intervenite prin noile reglementari ale Codului Muncii , in ... (vezi toată discuția)