avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOR PONTAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOR PONTAJ

Buna ziua!
Am si eu o problema cu pontajul aferent lunii martie 2013 si anume ca doamnele angajate al societatii noastre au primit o zi libera de 8 martie conform CCM pe unitate. Intrebarea mea este cum vor fi pontate in acea zi si daca pentru ziua aceea au dreptul la tichet de masa.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 2 Aprilie 2013
Ziua libera este zi libera platita?
freeelis a scris:

Ziua libera este zi libera platita?


DA!!!
Daca este platita , atunci se va ponta ca si cum ar fi fost la munca in ziua respectiva ....
Este platita dar nu cred ca in pontaj apare cu 8 ore lucrate si nu poate beneficia de tichet de masa in ziua respectiva.... Alte pareri???
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
De ce sa nu beneficieze de tichete de masa ? ... exista vreo prevedere in sensul de a nu se acorda asa ceva pentru data de 8 martie?

Alte discuții în legătură

Donatori sange pauldenisa pauldenisa Buna ziua. Se acorda salariatului tichet de masa pentru ziua libera platita pentru ca a donat sange? (vezi toată discuția)
Ziua de rusalii - zi libera platita? spiridon vasilica spiridon vasilica Buna seara! Am si eu o intrebare cu privire la ziua de rusalii. Este zi libera,asa cum este si 1 decembrie, 15 august Doar ca la noi, acolo unde imi ... (vezi toată discuția)
Corect - sau incorect in roi 22.08.2009 22.08.2009 Va rog frumos a-mi raspunde cit mai urgent ! Am inceput a complecta ROI cu modificarile intervenite prin noile reglementari ale Codului Muncii , in ... (vezi toată discuția)