Buna ziua!
Am si eu o problema cu pontajul aferent lunii martie 2013 si anume ca doamnele angajate al societatii noastre au primit o zi libera de 8 martie conform CCM pe unitate. Intrebarea mea este cum vor fi pontate in acea zi si daca pentru ziua aceea au dreptul la tichet de masa.
Va multumesc anticipat!
Cred ca da... in normele de aplicare a Legii 142/1998 : „Art. 11. - Angajatorii nu pot acorda mai mult de un tichet de masă pentru fiecare zi lucrătoare din luna pentru care se efectuează distribuirea şi nu pot considera utilizat mai mult de un tichet de masă pentru fiecare zi lucrată din luna pentru care s-a efectuat distribuirea. Nu se consideră zile lucrate perioadele în care salariaţii:
b) beneficiază de zile libere plătite, în cazul unor evenimente familiale deosebite, potrivit prevederilor Legii nr. 6/1992, precum şi de zile festive şi de sărbătoare legale, sau de alte zile libere acordate conform contractelor colective de muncă;”
Acea este zi libera platita si nu zi libera .. faceti deosebirea , dar din cate inteleg nu vreti sa le acordati si asta este ...nu este optiunea mea , ci a angajatorului ..