avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sunt afectata cumva daca o firma fara activitate de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sunt afectata cumva daca o firma fara activitate de mult timp detine sediul firmei pe adresa mea?

in urma cu 2 ani s-a deschis o firma cu sediul la adresa mea,dandu-mi acordul. Dupa o perioada de timp firma nu a mai avut nicio activitate. Am vazut pe lista de la ANAF ca e firma cu datorie catre stat.
Din moment ce firma respectiva are sediul pe adresa mea si este datornica , eu sunt afectata in vreun fel?
multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:53, 1 Noiembrie 2012
Nu veti fi afectat in niciun fel pecuniar de aceasta situatie. eventual veti avea cutia postala plina de tot felul de somatii, adrese etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu de firma expirat Andreea1313 Andreea1313 Buna ziua! Acum doi ani am facut un contract pe perioada determinat de 1 an de zile pentru adresa de sediu de firma. Dupa expirarea acestuia, nu am vrut sa-l ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata o societate de leasing? Costinel Burca Costinel Burca De la o vreme , un IFN care acorda imprumuturi cu dobanda foarte mare , imi trimite fel de fel de plicuri prin care se ofera sa-mi dea un imprumut rapid de ... (vezi toată discuția)
Anulare domiciliu si societate pr1272 pr1272 Buna ziua, Doresc si eu un sfat? Am cump.ap.la licitatie si acum cutia postala este plina cu scrisori de la diversi recuperatori, executori si ANAF pt.ca ... (vezi toată discuția)