avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sediu de firma expirat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sediu de firma expirat

Buna ziua! Acum doi ani am facut un contract pe perioada determinat de 1 an de zile pentru adresa de sediu de firma. Dupa expirarea acestuia, nu am vrut sa-l mai prelungesc. Nu am semnat nimic, dupa cateva schimbari de replici asta a fost. Nu am semnat niciun contract ca a incetat functionarea sediului de firma la acea adresa. Cum aflu daca firma isi mai continua activitatea pe acea adresa si daca isi poate prelungi contractul,fara acordul meu. Precizez ca la cutia postala imi vin periodic avize de la ANAF si nu mai pot lua legatura cu vreun reprezentant al acelei firme si nici nu stiu unde isi are sediul de functionare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 21:12, 1 Noiembrie 2014
Dvs. ce calitate aveti in acel raport juridic /acele rapoarte juridice?
Va vin adrese de la anaf pentru ca nu au schimbat domiciliul fiscal.

Puteti cerifica daca firma mai este activa fiscal la:
[ link extern ] /
Puteti verifica daca are sediul expirat la Registrul Comertului la:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legală o asociație de proprietari dacă în formularul declarației 010, șefii asociației au declarat o adresă a sediului social al asociației, care nu e legală, reală și actuală ? flory_mr flory_mr Este legală o Asociație de Proprietari dacă în formularul Declarației 010, șefii Asociației au declarat o adresă a sediului social al Asociației care ... (vezi toată discuția)
Sediu social la domiciliul unui tert maneki maneki Buna ziua, Urmeaza sa achizitionez o locuinta. Proprietarii actuali, au o firma si sediul social este trecut la adresa apartamentului pe care-l voi cumpara ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma in apartament, destinatie locuinta Sofia1961 Sofia1961 In cazul in care un aparatment, proprietatea unei persoane fizice este inregistrat ca sediu social al unei firme, care nu desfasoara activitate economica la ... (vezi toată discuția)