Poate un consilier juridic, care lucreaza la o societate profesionala, sa reprezinte o persoana, in instanta, pe baza de contract prestari servicii si factura intocmita de societate?
Se acorda cheltuieli de judecata in baza unui contract prestari servicii si factura intocmita de societatea profesionala?
Societatea,INFIINTATA CU CAEN 7411,ca orice SRL,FACTUREAZA REPREZENTAREA JURIDICA,IAR FACTURA VA FI PREZENTATA PENTRU CHELTUIELI DE JUDECATA.
Nu vad de ce nu s-ar putea in acest fel.
CJ
dar de prevederea din legea avocaturii, care spune ca se anuleaza de drept actul de infiintare al unei societati comerciale care are ca obict de activitate consultanta sau reprezentarea juridica ati auzit?
Romy, eu stiu ca legea consilierilor juridici da dreptul la reprezentare in instanta numai a persoanelor juridice, persoanele fizice vor fi reprezentate numai de avocati.
Problema se pune ca eu sunt angajat la o societate care ma delega sa reprezint o persoana fizica cu care are contract de prestari servicii. Societatea nu este restrictionata sa ofere reprezentare si consultanta numai la persoane juridice. Astept si alte pareri.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cod caen 7411
Aceasta clasa include:
- reprezentarea juridica a intereselor unei parti împotriva alteia, fie sau nu în
fata instantelor judecatoresti sau a altor ... (vezi toată discuția)