avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Achiziţii publice

certificat de atestare fiscala

Am o intrebare in legatura cu obligativitatea prezentarii certificatului de atestare fiscala. Acesta este obligatoriu in momentul constituirii dosarului de participare la licitatie.

Intrebarea mea este urmatoarea: dupa castigarea si atribuirea licitatiei, cand soseste momentul platii, autoritatea contractanta mai poate cere ofertantului castigator prezentarea acestui document? Iar pe baza de eventuale neplati la bugetul general consolidat sau la bugetul local sa se refuze/intarzie plata?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:41, 1 Noiembrie 2012
Da, autoritatea contractanta poate cere ulterior prezentarea certificatului fiscal. Una dintre situatii este aceea in care daca Dvs. aveti datorii la Bugetul de Stat, acesta va poate vira banii, insa vor fi compensati cu datoriile pe care le aveti. Ma refer aici la operatiuni efectuate prin Trezoreria Statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!!!!!!! melcsy melcsy va rog frumos sa-mi dati o modalitate de procedura. Avem datorii la bugetul de stat . verem sa participam la o licitatie, dar avem facturi care nu sunt ... (vezi toată discuția)
Participare licitatie publica certificat fiscal cu datorii igna_florin igna_florin intrebarea mea este daca se poate participa la o licitatie publica cu un certificat de atestare fiscala cu datori la stat, dar pe care este trecuta si o suma ... (vezi toată discuția)
Contestatie comunicare rezultat final la procedura de cerere de oferta camelia_2012 camelia_2012 Vreau sa contest decizia unei AC, respectiv comunicarea rezultatului final la o procedura de cerere de oferta. In urma acestei comunicari, a fost declarat ... (vezi toată discuția)