am si eu o ? sunt chemat la parchet miercuri intr-un caz de furt din care eu sunt complice ce mi se poate intampla la parchet ca sunt foarte ingrijorat ast rsp???
Dvs., alexbz, ne-aţi mai scris aici. Nu ştiu, este vorba despre aceeaşi faptă? În principiu, trebuie să aveţi o atitudine potrirvită, cuviincioasă , să vă manifestaţi regretul faţă de fapta comisă şi de urmări, să reparaţi prejudiciul, să fiţi isncer în declaraţii,etc. Este bine dacă mergeţi însoţit de avocat .
da e aceiasi fapta numai ca nu ne venise acasa nimic amenda de care ni se spusese cea administrativa si credeam ca e inchis dosaru si azi ma sunat sa imi spuna ca ne vine citatie sa mergem miercuri la parchet#-o
Dosar
alexbz
Cat poate sa tina politia dosarul pana sa il trmita mai departe la parchet daca pagubitu nu si-a retras plangerea si si-a recuperat prejudiciu cerut pentru ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint
andrei856
buna
as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Pedeasa civila
georgelove
am o problema am furat o geaca de la munca
prejudiciu sa recuperatin valoare de 400 lei
proprietarul geci nu a facut plingere dar in schimb a facut firma de ... (vezi toată discuția)