avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

parchet

am si eu o ? sunt chemat la parchet miercuri intr-un caz de furt din care eu sunt complice ce mi se poate intampla la parchet ca sunt foarte ingrijorat ast rsp???
Cel mai recent răspuns: alexbz , utilizator 14:00, 5 Noiembrie 2012
Da, îmi aduc aminte că iniţial vi se spusese că veţi primi amendă administrativă. Oricum, aştepaţi să fiţi citat întâi şi apoi luaţi legătura cu un avocat care vă va asista la audiere.
am fost astazi la politie si ni sa spus ca a fost femeia aia si sa plans la procuroare ca noi o terorizam ca nu mai poate sta in casa ca ne luam de ea ca nu si-a luat toti bani decat 25 de mil plus si de un politist ca la vazut ea cu asta de a sarit si ia furat fiarele manca mici femeia nu e sanatoasa cred la cap de putea sa infloreasca in halul asta ca nu sa luat nimeni de ea
si am vb cu unu dintre cei implicati e si el complice ca si mine sa mergem la parchet cu un avocat poate o rezolvam miercuri si terminam balamucu sa nu se duca in tribunal mai departe am nevoie de un sfat ca sunt derutat nu stiu ce sa mai fac ast rsp .
mai am o ? daca e si ea de fata femeia cand om fi noi la parchet in fata procurorului nu stiu daca m-am adresat bine ca si asa ma gandesc numai la rau sa speram sa fie bine sa scapam #-o si pt rsp care mi lo da va multumesc din suflet si va urez o zi buna =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar alexbz alexbz Cat poate sa tina politia dosarul pana sa il trmita mai departe la parchet daca pagubitu nu si-a retras plangerea si si-a recuperat prejudiciu cerut pentru ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Pedeasa civila georgelove georgelove am o problema am furat o geaca de la munca prejudiciu sa recuperatin valoare de 400 lei proprietarul geci nu a facut plingere dar in schimb a facut firma de ... (vezi toată discuția)