avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Adeverinta venit/Fisa fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Adeverinta venit/Fisa fiscala

Buna seara,

Sotul meu este cetatean german locuim in Bucuresti din anul 2008 si ar avea nevoie de o adeverinta care sa dovedeasca ca in anul 2010 nu a lucrat si nu a avut venituri in Romania. acest act ii este necesar autoritatilor germane. acum cateva saptamani a fost la Administratia Financiara unde din pacate l-au plimbat din birou in birou fara a obtine nimic nici o adeverinta si nici macar o informatie. imi poate spune cineva unde sa ma adresez pentru a procura aceasta adeverinta?

Multumesc mult
Alina
Cel mai recent răspuns: Zinaida Ciornii , Consultant resurse umane 21:45, 1 Noiembrie 2012
Adeverinta privind veniturile realizate se elibereaza de Administratia Financiara teritoriala ( raza domiciliu / resedinta. ( copia pasaport, copia certificat de inregistrare ORI, timbru fiscal ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit stampilata de organul fiscal? elims elims Tatal meu a lucrat in germania cateva luni. Pentru diverse chestiuni birocratice acolo (ca sa beneficieze de fapt de niste beneficii sociale) i s-a solicitat ... (vezi toată discuția)
Pasaport raduaw raduaw daca numai am buletin de romania si doar pasaport cu domiciliul in germania (temporar valabil 1 an zile) pot sa inmatriculez o masina cumparata din Germania si ... (vezi toată discuția)
Statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate ContSters29260 ContSters29260 Pentru ca nu stiu unde sa pun intrebarea asta, o pun aici: cum ma descurc in Romania cu statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate? Ma pot ... (vezi toată discuția)