avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tevile Verticale de la CET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tevile Verticale de la CET

Buna ziua!
Doresc sa ma lamureasca si pe mine cineva, in vara asta mi-am pus centrala de apartament, dar mi-au ramas tevile verticale pe care nu le-am izolat.
1.Exista vreo lege unde sa specifice clar cum se izoleaza aceste tevi ca sa pot fii scutit de la plata la cei de la CET
2.Daca nu le izolez cat voi plati
3.Daca nu platesc CET-ului pt tevile vericale care-mi trec prin apartament, ci doar partile comune, ce mi se poate intampla?legal
Precizez ca blocul nostru nu are repartitoare pt ca am vazut Ordinul 343/2010 care se refera la cei cu repartitoare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:47, 1 Noiembrie 2012
Nu exista dispozitie in vigoare care sa precizeze ca izolarea tevilor parte comuna conduce la exonerarea proprietarului de la obligatia achitariii c/v caldura parti comune
Daca va asumati responsabilitatea sa nu achitati c/v sume impuse in ;lista de plata,dupa decaderea termenului de 30 de zile suplimentar termenului stabilit pentru plata cotelor individuale de intretinere,asociatia de proprietari are dreptul sa aplice penalitati pentru orice suma cu titlu de restanta
Daca in interval de 90 de zile nu intelegeti sa achitati restantele acumulate,asociatia de proprietari are dreptul sa va actioneze in justitie,situatie in care exista posibilitatea sa fiti obligat la achitarea de sume suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege 2012 referitoare la izolarea tevilor comune?? utilizatorx utilizatorx Buna ziua! As vrea sa stiu daca izolarea tevilor comune in cazul unui apartament cu centrala pe gaz (restul ap din condominiu avand incalzire centrala) atrage ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura spatii comune patrichi_stefan patrichi_stefan Buna ziua. Urmeaza o adunare a locatarilor, si as vrea sa pun problema repartizarii caldurii pt spatii comune si tevile care traverseaza apartamentul. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Caldura care ne "ingheata" Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Iarna aceasta am avut surpriza sa ma trezesc la intretinere cu plati in plus de facut. Mai exact, desi am centrala termica de apartament, toate tevile care-mi ... (vezi toată discuția)