salut.. suntem doi proprietari in contractul de casa casatoriti.. ambii locuind la adresa din buletin.. nicidecum la adresa imobilului aflat in discutie. as dorii sa stiu ce anume trebuie sa platesc pentru o proprietate atata vreme cat nimeni nu locuieste la adresa in cauza, mai concret o garsoniera ? plata ptr tot ce inseamna cheltuieli comune pe scara blocului ? mai concret administratorul in cauza ma pune sa platesc femeia de servici ptr doua persoane.. si totate celelalte servicii si utilitati ptr doua persoane (sunt doi proprietari) in conditiile in care nimeni nu locuieste la adresa respectiva. ce sa fac ?
In situatia in care nu domiciliati in imobil depuneti cerere oficiala la presedintele de asociatie,astfel incat in listele de intretinere sa fie mentionata O persoane
Daca asociatia este legal sesizata,legal este sa va impuna numai cote parti comune
este facuta cererea sidepusa dar el vrea saplatesc ptr doua persoane repet doua persoane femeie de servici.. salarii ... etc.. nimeni nu locuieste.. daca eram 100 de proprietari dar care nu locuiam plateam 100 parti salarii intretinere ?
Salariile nu se repartizeaza pe numarul de persoane care locuiesc in condominiu, acestea se repartizeaza pe cota-parte de proprietate, pe numarul de persoane care locuiesc mai mult de 15 zile in condominiu se repartizeaza: energia electrica , gunoiul si gazele.
Puteti sa fiti si 10 proprietari ai garsonierei, cota-parte de proprietate este aceeasi din totalul de 100% din condominiu.
eu sunt presedinte la o asociatie dar am doua apartamente goale ale neamurilor de care eu am grija si tot asa platesc si eu adica 0 consum pt ca nu locuieste nimeni dar cheltuielile comune care sunt la un apt 17lei iar la celalalt pt ca e cu 4 camere 35lei le platesc lunar de ani de zile si e perfect corect si normal