avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... am dreptul sa obtin copii dupa acte din cartea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

am dreptul sa obtin copii dupa acte din cartea funciara?

Buna seara! Daca nu sunt parte intr-un contract de vanzare cumparare, pot solicita si obtine un extras de carte funciara de informare si o copie a contractului de vanzare cumparare asupra unui apartament? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 22:27, 1 Noiembrie 2012
Extras de carte funciara de informare puteti obtine caci cartea funciara este un registru public, copii dupa actele de vanzare cumparare nu, nici chiar copii simple din arhiva biroului notarial caci se elibereaza numai partilor sau persoanelor interesate sau instantei de judecata.
Despre arhiva biroului notarial stiam ca asa se procedeaza, dar am sperat ca de la cartea funciara se poate obtine o copie legalizata a contractului #-o
Nu au voie sa elibereze asa ceva. Ei pot elibera numai extrase de carte funciara si copii dupa documentatiile cadastrale.
Atunci o sa ma multumesc cu un extras CF de informare :ok:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)
Solicitare copii acte din arhiva cartea funciara amb35 amb35 Buna seara ! Am fost la Biroul de Carte Funciara Sector 1 in str. E.Carada pentru a face o cerere de eliberare copie releveu apartament in Bucuresti. Precizez ... (vezi toată discuția)