avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de demolare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de demolare

Buna ziua,

doresc sa cumpar un teren aflat in intravilanul unei localitati(sat) dar care are si o casa care trebuie demolata.
Care ar fii costul pentru demolare si de ce criterii se tine cont in calculul sau?
Ca informatii suplimentare:casa este din chirpic,la sol,are 38 mp si ocupa aproximativ 2 % din total teren.Daca e nevoie pentru un calcul cat mai exact am si cadastru si intabulare.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: soszo , utilizator 00:45, 3 Noiembrie 2012
Daca e din chirpici atunci se poate demola si de catre dumneavoastra .
Fara a mai avea nevoie de autorizatie?
Pentru orice casa, indiferent de materialele din care este construita aveti nevoie de autorizatie de demolare. Pentru calcule adresati-va serviciului din cadrul primariei de care apartine locuinta si veti vedea acolo. Pentru a obtine informatii nu platiti nimic.
Va multumesc!Ca prima idee si eu m-am gandit tot la asta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa demolez o casa veche la sat din chirpici (pamant) si sa reconstruiesc alta noua din caramida michella_ciobanu72 michella_ciobanu72 Buna ziua domnul avocat. Am si eu nevoie de sfaturile si raspunsurile dvs. De ce acte am nevoie si de unde trebuiesc scoase, pentru a darama o casa veche la ... (vezi toată discuția)
Demolare magazie si constructie pe acela-si loc un pic extinsa victoorpol victoorpol In cursul anului 2010 am inceput procedurile legale pentru a face o extindere la casa, ce au durat pana in anul 2012 si nu s-au solutionat, am tot fost amanat, ... (vezi toată discuția)
Casa fara autorizatie danezu5 danezu5 Buna ziua, vreau sa cumpar un teren pe care se afla si o casa de doua camere construita fara autorizatie, ce ma sfatuiti sa fac, sa cumpar terenul sau nu ?Pot ... (vezi toată discuția)