Si in legatura cu preavizul de 20 de zile, sunt obligati sa mi-l acorde sau pot decide sa nu il accorde?
Deciziile luate pana acum cu privire la restructurare au fost subiective, daca in cazul meu va fi o decizie tot subiectiva, ce pot face? Cui ma pot adresa.
Inca o intrebare, care este criteriul dupa care se alege persoana al carui post se restructureaza?
Adresez ultima intrebare, deoarece am colegi "protejati" de parintii acestora si de alte rude ce ocupa o pozitie notabila in firma, precum si colegi ce se bucura de o serie de favoritisme din partea sefului, fara ca aceste persoane sa indeplineasca toate atributiile postului.
#-o
Ina o intrebare, avand in vedere faptul ca am absolvit studii superioare, daca sunt mutat pe un post inferior voi primi salarul minim pe economie pentru studii superioare sau salarul de incadrare pentru acel post?
In cazul in care in firma sunt posturi libere ce prevad studii superioare, insa nu mi-au fost propuse pentru a le ocupa, cum pot solicita acest lucru?
Inca ceva pe
[ link extern ] .
În conformitate cu art. 29 al Legii privind ocuparea forţei de muncă şi protecţia socială a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă nr. 102-XV din 13 martie 2003, cu modificările şi completările ulterioare, acordarea ajutorului de şomaj este o măsură pasivă de protecţie socială a şomerilor asiguraţi.
Сondiţii obligatorii pentru ca şomerul să fie în drept să primească ajutor de şomaj
Solicitantul trebuie să:
întrunească condiţiile prevăzute în art.2 al Legii;
fie atribuit la categoria de beneficiar al ajutorului de şomaj;
fie înregistrat la agenţia în a cărei rază teritorială îşi are domiciliu;
fi lucrat şi să deţină un stagiu de cotizare la bugetul asigurărilor sociale de stat de cel puţin 6 luni din ultimele 24 de[/ luni calendaristice premergătoare datei înregistrării;
nu obţină venituri impozabile conform legii.