avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CONTRACTE SUSPENDATE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CONTRACTE SUSPENDATE

Am doua contracte de munca suspendate pentru ingrijire copil....la inceputul anului 2013 inceteaza suspendarea insa firma este in insolventa din acest an.....cu ce litera incetez aceste contracte?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:06, 3 Noiembrie 2012
Nu este nici o problema ca societatea este in procedura insolventei, ea isi poate desfasura activitatea economica in continuare, intrarea in procedura insolventei nu inseamna incetarea existentei societatii.
Este important sa stiti in ce faza a procedurii insolventei este societatea, reorganizare judiciar sau faliment? Sunt doua faze diferite. In reorganizare societatea isi continua activitatea, in faliment se va lichida, isi va inceta existenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Dula Nicoleta Dula Nicoleta Buna dimineața, Am o firma pe care am inchis-o anul trecut. Am datorie pe firma la banca și îmi opreste din salariul unde lucrez acum. Cum pot baga ... (vezi toată discuția)
Creanta nascuta dupa intrarea in insolventa nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare: in cazul unei creante nascute dupa deschiderea procedurii insolventei, cum sa procedez? Pe scurt: am emis o factura ... (vezi toată discuția)
Ce perioada de timp se mai poate lucra pe o firma in insolventa? Mioara.S Mioara.S Buna ziua. As dori sa stiu ce perioada de timp mai poti functiona ca firma aflata in insolventa. A fost numit un lichidator, s-a dispus inceperea procedurilor ... (vezi toată discuția)