avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pot fi data in judecata ca nu ridic un colet?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pot fi data in judecata ca nu ridic un colet?

Buna seara, de curand am comandat de la cineva (cred ca persoana fizica) de pe net niste produse, iar intre timp m-am razgandit si i-am spus ca nu voi ridica coletul de la posta. Persoana respectiva mi-a scris urmatoarele: "Va informez ca in temei legal, pe baza emailului trimis de dvs in care am negociat, am cazut de acord si am trimis comanda, dvs sunteti posesor de drept pe acele produse. Legal, va pot da in judecata". Este adevarat? Nu am dreptul sa ma razgandesc? Poate sa ma dea in judecata? Cum ramane cu cele 30 de zile in care sa te razgandesti? Va multumesc
Nu are ce să vă facă, stati linistită.

[Partea editata raspundea unui mesaj sters]
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Platit bun primit prin curier fara sa il comand, recuperare bani justinmeal justinmeal Bună ziua, am primit pe adresa firmei un colet cu un produs prin curier cu suma ramburs de plata. S-a primit coletul si s-au platit banii curierului desi nu ... (vezi toată discuția)