avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Model de imputernicire pentru minori
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Model de imputernicire pentru minori

Buna seara tuturor!
Sunt cetatean roman stabilit in Grmania de cateva luni si vreau sa-mi aduc sotia si copilul ( 2 ani si 8 luni) din Spania. Dar am nevoie de un model de imputernicire totala ptr. sotia mea , ca sa ii putem face pasaportul la copil si sa nu aibe probleme cand il scoate din Spania in lipsa tatalui.Va rog mult daca stie cineva sa-mi lase un model de imputernicire aici pe forum
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Skillevel , utilizator 22:22, 7 Noiembrie 2012
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire in spania pentru a scoate bani in romania raptile raptile Buna seara. Se poate face imputernicire din partea lui maicamea ptr mine ( 25 de ani) pentru a scoate bani dintr-un cont la BRD? sau sa se lichideze ... (vezi toată discuția)
Informare pasaport copil codruta_23 codruta_23 buna ziua as dori o informatie daca imi poate spune cineva,am nascut de curand in Germania,si as dori sa plec in Romania ,ce acte imi trebuie pentru pasaportul ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acord - calatorie minor in strainatate lavynyu lavynyu Buna ziua. Am 17 ani si vreau sa plec intr-un schimb de experienta in Franta.Tatal meu este in Spania si lucreaza foarte departe de consulatul Romaniei, cel ... (vezi toată discuția)