avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbarea locului de munca si a functiei fara acordul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbarea locului de munca si a functiei fara acordul salariatului in institutiile publice.

Va rog sa-mi spuneti daca este posibil sa mi se schimbe locul de munca si functia fara acordul meu in urma unor reorganizari de servicii..Sunt referent in spital.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:55, 3 Noiembrie 2012
Modificarea unilaterala a c.i.m. este posibila numai in conditiile prevazute de Codul Muncii.

In cazul sectorului bugetar, acest lucru putand fi posibil numai daca este prevazut si in actul normativ care prevede reorganizarea institutiei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorare salariu dorel13 dorel13 O societate SA, care este in reorganizare judiciara nu functioneaza bine din punct de vedere economic, poate intra in faliment si exista riscul sa nu se mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare meserie goplanet goplanet E posibil sa mi se schimbe meseria si locul de munca fara sa se modifice organigrama institutiei ? Sau se poate schimba locul de munca avand aceeasi incadrare ... (vezi toată discuția)
Retrogradare si diminuare salariu in timpul platii stimulentului de insertie accalin accalin Buna ziua, In data de 18 august m-am intors din CIC si am depus actele pentru primirea stimulentului. Intre timp, la birou se caute metode de a ma face sa ... (vezi toată discuția)